Cafetaria nieuws

Sommigen zullen haar inmiddels in actie hebben gezien en de eerste kroket of zak patat hebben gescoord: Fenna van der Woude is de nieuwe vaste medewerkster van de cafetaria in de Swingel. Ze verzorgt wekelijks van donderdag tot en met zondag samen met de junior-crew de snacks, hapjes en wat er verder maar op de kaart staat. Haar vaste vervangster is Caroline de Lange. De Swingel is blij het reilen en zeilen binnen de cafetaria aan hen te kunnen toevertrouwen.

Jolien en Fenna hebben er zin in

Succes Fenna en veel werkplezier. Jolien is als beheerder het vaste aanspreekpunt voor vragen en voor het maken van afspraken. Samen hebben ze er zin in om er iets moois van te maken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *