Dauwtrappers hielden het niet droog

Ongeveer 40 dappere deelnemers aan het dauwtrappen, vonden elkaar vanochtend om 7 uur in de ODV-kantine. Vandaar ging het in twee groepjes in oostelijke richting. Eén groep ging eerst over de heide, en liep daarna een rondje Freulevijver. De andere groep deed eerst de Freulevijver en daarna de heide. De groepen stonden onder aanvoering van onze lokale gidsen Frits Bosma en Joop Miedema. Nat, nat, nat, maar ondanks de stromende regen werden toch nog een paar reeën gespot.

Halverwege troffen de groepen elkaar in de recreatieschuur van Bouma voor een voedzaam ontbijtje. Na afloop werd er met het water in de schoenen nog een koffietje gedronken in de Swingel. Een prachtige wandeling en ondanks de regen toch weer een mooi avontuur.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *