Gezelligheid voor jong en oud bij Vrijheidsmaaltijd

Op 5 mei organiseerde de werkgroep Kom Erbij een Vrijheidsmaaltijd in MFC De Swingel. Na de opening door Auckjen Weidema kon er genoten worden van soep met stokbrood en een drankje. Voor de kinderen waren er overheerlijke poffertjes.

Het was een gezellige avond voor jong en oud. Terwijl de kinderen goed gebruik maakten van de springkussen, werden er door de ouderen contacten gelegd, verhalen gedeeld en tips gegeven. Voor nieuwe bewoners ook een moment om meer mensen te leren kennen en te vertellen hoe heerlijk het toeven is in Wijnjewoude.

Voor het geval er even niets meer te zeggen viel, waren er ook ‘gesprekskaartjes’ op tafel om de boel weer op gang te brengen, maar die waren gelukkig niet nodig!
Dit is de tweede keer dat de Vrijheidsmaaltijd werd georganiseerd en gezien het grote succes en vele gasten: een aanrader voor volgend jaar!

 

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *