Versierde wagens 2025: Fryslân toen en nu

In 2025 vieren we de jubilea, zowel van het 50-jarige dorp Wijnjewoude als van veel oudere Plaatselijk Belang. Graag houden we je op de hoogte houden van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom het jubileumjaar van Dorpsfeest Wijnjewoude en Plaatselijk Belang. Wellicht heb je er al eerder over gelezen of was je aanwezig tijdens een van de twee informatieavonden die werden georganiseerd in de Swingel.

De datum van het jubileumfeest kun je al vast in je agenda zetten: volgend jaar, week 25. Het thema van de jubileumeditie is: “Fryslân, toen en nu”.

Het begint in grote lijnen al een beetje vorm te krijgen en er zijn ontzettend veel ideeën waar we als werkgroep mee aan de slag kunnen. Maar natuurlijk is er nog veel te organiseren en te regelen, en vele handen maken licht werk. Dus mocht je het leuk vinden mee te werken aan het jubileumfeest, dan ben je van harte welkom.

Optocht 2016

Wat vaststaat zijn de versierde wagens die tijdens het dorpsfeest hun opwachting gaan maken. Omdat we de buurten de gelegenheid willen geven met een uniek onderwerp te komen binnen het thema voor zowel de wagens als de eventuele buurtversiering, willen we graag vóór 1 juli 2024 de opgaves ontvangen van de deelnemende buurten en het thema/onderwerp dat ze willen gaan volgen. Opgaves hiervoor kunnen gemaild worden naar dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com.

De volgende informatie-avond zal worden gehouden in september. Het jaar 2025 ligt nog even voor ons, maar om een knallend feest neer te kunnen zetten, is het van belang vroeg te starten met de voorbereidingen. We hopen jullie te zien bij de volgende bijeenkomst.

Met feestelijke groet,
Dorpsfeest Bestuur Wijnjewoude (contactpersoon Peter van Vliet)
Bestuur Plaatselijk Belang (contactpersoon Aline Stroetinga)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *