Highland games te Wijnjewoude

De krachtpatsers van Wijnjewoude lieten gisteravond zien dat ze minstens zo sterk zijn als de Sterkste Man van Nederland. Rond 18:00 uur verzamelde een enthousiaste menigte zich op het drassige veld in Wijnjewoude, klaar voor een avond vol uitdagende spellen en sportieve strijd.

Na een korte, maar motiverende inleiding door krachtpatser Wout Zijlstra, gingen de dorpsbewoners van start. Zes verschillende spelrondes stonden op het programma, waarbij de buurtteams streden om zoveel mogelijk punten te behalen. De onderdelen varieerden van steenstoten en hoogwerpen tot het sjouwen van melkbussen. Daarnaast moesten de deelnemers een trekker voorttrekken, zware Atlas-stenen tillen en een hersenkraker oplossen in de vorm van een puzzel.

Tijdens het evenement werden verschillende records gebroken en ondanks de inspanning en de onvermijdelijke spierpijn die vandaag voelbaar zal zijn, was de sfeer uitstekend. Het weer werkte gelukkig ook mee, want ondanks dat de ondergrond drassig was bleef het gewoon de hele avond droog.

De krachtmeting in Wijnjewoude was een groot succes en liet zien dat de dorpsbewoners niet alleen over fysieke kracht, maar ook over een sterke gemeenschapszin beschikken. De organisatie kan terug kijken op een geslaagde avond vol sportieve prestaties en gezelligheid!

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *