Petje af voor de leuke avond (met foto’s)

Dorpsfeest Wijnjewoude 2024 start de feestweek met een nieuw spelletje. Petje op, petje af. Door je unieke dorpsfeesthoedje op of af te zetten kon je aangeven wat volgens jou het juiste antwoord is. Onder leiding van de ervaren presentator Impe Stoker kregen de deelnemers vragen uit verschillende categorieën zoals natuur, film, geschiedenis en sport. Per categorie was er een prijs te winnen.

Uiteindelijk viel het niet mee; bezwijk je onder de groepsdruk of blijf je standvastig in het juiste vak staan. En had je teveel oog voor de bitterballen en lekkere hapjes of bleef je gefocust. Of weet je überhaupt het antwoord op de vraag? Er was veel twijfel maar het intelectuele vermogen van Wijnjewoude bleek vaak keurig op peil. Zo moest bij de categorie muziek zelfs een benaderingsvraag de uiteindelijke winnaar opleveren.

Een geslaagde avond!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *