Prijsuitreiking, voetbal en matinee

Het dorpsfeest blijft zichzelf vernieuwen en daarom was het deze keer niet afgelopen op de zaterdag maar ging het feest ook op de zondag door. De bezoekers die zondag het terrein betraden werden verwelkomd door de muziek van Marco Tadema. Hij wist de sfeer er al goed in te krijgen mede dankzij zijn karaokeset. 

Daarna was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag; de uitreiking van de prijzen van de playbackshow. Alle winnaars waren zeer in hun nopjes en als kers op de taart werd het publiek getrakteerd op de show van de winnaars, The Holy Sisters maakten hun reputatie helemaal waar en maakten er een ware show van.

Het was vervolgens vlot doorschakelen omdat Oranje op het punt stond om te beginnen. Nog een paar liedjes van Marco en vervolgens klonk het Wilhelmus al uit de boxen. Met zijn allen Oranje kijken was zeker de moeite waard. De spanning, het juichen, de sfeer zat er goed in. Overigens werd het uiteindelijk 2-1 voor Nederland. Dat zorgde voor een vrolijke sfeer en het publiek had het goed naar haar zin, wat resulteerde in een klein matinee. Stoelendans, biertje in de zon, polonaise, voor iedereen was er nog wat te beleven.

Het bleef zo nog lang onrustig, wat zorgde voor een mooie afsluiting van een prachtig dorpsfeest!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *