Veel gezelligheid bij de familiedag

Vandaag was het weer tijd voor de familiedag van het dorpsfeest! Met een lekker muziekje en het zonnetje dat lekker scheen was er voor iedereen wat te beleven.

Vanmiddag om 1 uur begon de familiedag van het dorpsfeest. Door de wind was besloten om de kraampjes naar binnen te verplaatsen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Er waren verschillende leuke kraampjes aanwezig, met onder andere verse wafels, lekkere speciaal biertjes, mooie kaarten en handgemaakte haakwerken.

Ook voor de kinderen was er genoeg te beleven, uiteraard waren de zweef en grijpmachine onverminderd populair. Binnen was er een springkussen en buiten stond ook een leuk opblaastoestel. Er stonden voetbalgoaltjes klaar en ook het beachvolleybalveld was opgezet. Genoeg te beleven op deze mooie zaterdag van het dorpsfeest!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *