Wandelen met De Zonnebloem

De Zonnebloem, de vereniging die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking, bestaat dit jaar vijfenzeventig jaar. Dit jubileum wordt gevierd met verschillende activiteiten door afdelingen in het hele land. Op zaterdag 1 juni stond wandelen in de dorpen op het programma van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o.

De afdeling bestaat uit Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude, Bakkeveen en Wijnjewoude. Vrijwilligers en gasten maakten een jubileumwandeling in de eigen bosrijke omgeving. Vier deelnemers en twee vrijwilligers hadden een gezellige middag en wandelden bij de Freulevijver, in het Oude Bos tussen Bakkeveen en Wijnjewoude. Daarna bezochten ze hotel-restaurant De Stripe om koffie en thee te drinken en bitterballen te consumeren.

Tuincentrum Intratuin in Drachten kreeg ook bezoek van een deelnemer, die werd vergezeld door twee vrijwilligers.

De afdeling Zonnebloem Ureterp e.o. doet dit jaar weer mee met de stemcampagne Rabo ClubSupport. De stemcampagne staat gepland van 2 tot en met 24 september. Leden van de Rabobank kunnen dan stemmen op clubs en verenigingen uit de buurt. Door de opbrengst van deze actie kan de Zonnebloemafdeling activiteiten blijven organiseren.

Het bestuur van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *