Nieuws van de Swingel

Aanvoerder verlaat wedstrijd voortijdig
Sinds september 2022 is Marianne Hulsbergen voorzitter van het bestuur van de Swingel. Marianne stak veel van haar energie, kennis, kunde en tijd in dit voorzitterschap. Naar nu blijkt dat dit in combinatie met privé en andere taken iets teveel was. Maar een beetje voorzitter zijn kan volgens Marianne niet en past niet bij haar. Het is alles of niets. In goed overleg met het bestuur is zij daarom gestopt met haar bestuursfunctie. Het bestuur begrijpt dat, maar vindt het ook erg jammer. Het bestuur is Marianne erkentelijk en dankbaar voor wat zij als voorzitter heeft betekent. Het was fijn haar als voorzitter mee te maken.

Het bestuur onderneemt stappen om de ontstane vacature weer in te vullen. Alex van der Meer fungeert voorlopig als interim-voorzitter.

Het bestuur van de Swingel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *