Nieuws van VVV Wijnjewoude

Rommelmarkten
De rommelmarkten zijn dit jaar een groot succes. Veel standhouders en goed bezochte markten met veel gezelligheid. Komt u ook eens een kijkje nemen op het terrein?
De volgende rommelmarkten worden gehouden op 7 augustus, 4 september en 2 oktober, steeds van 14.00 – 17.00 uur. Voor standhouders gaat het terrein om 13.00 uur open. Inlichtingen: Geesje de Haan, tel. 06-15231890 of Els Veenstra, tel. 06-26288932.

Avondfietsvierdaagse
Bij het verschijnen van deze Bân ligt de Avondfietsvierdaagse al weer achter ons. We hopen dat u heeft genoten van de prachte routes die waren uitgezet. Hierbij willen we wel alle dorpsgenoten (en die van daarbuiten) bedanken die de Avondfietsvierdaagse mede mogelijk hebben gemaakt. Zonder fietsers geen Avondfietsvierdaagse. We zien u graag volgend jaar terug! Een speciaal woord van dank willen we richten aan Meinsma Fietsen. Zij steunen de Avondfietsvierdaagse financieel. Hier zijn wij erg blij mee en wij hopen dat u ook aan Meinsma Fietsen denkt als u op zoek bent naar een nieuwe fiets of als er een reparatie aan uw fiets nodig is. Hans, bedankt voor de fijne samenwerking!

Fietspuzzeltocht
Dit jaar willen wij voor het eerst een fietspuzzeltocht voor het hele gezin organiseren. Tijdens het fietsen van een route van ongeveer 20 km komt u vragen en puzzels tegen die u op moet lossen. De fietspuzzeltocht wordt georganiseerd op zaterdagmiddag 21 september. U kunt starten van 13.30 tot 14.30 uur in De Swingel en deelname is gratis. Een leuk uitje voor jong en oud!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *