Gezellige middag 24 oktober 2024

De Zonnebloem afdeling Ureterp e.o. organiseert op donderdag 24 oktober 2024 een gezellige middag in MFC De Wier te Ureterp. Deze middag heeft een speciaal tintje omdat De Zonnebloem dit jaar het 75-jarig jubileum viert. Deze gezellige activiteit begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur). De Hofkesjongers zullen de gasten vermaken. Deze senioren zanggroep uit Sneek treedt regelmatig op voor De Zonnebloem. De Hofkesjongers zingen nog steeds het hoogste lied over lieve en mooie dingen, van de rust in de natuur en ook van mooie meisjes. Ook wordt Fryslân bezongen, de heide en mooie stranden.

Wie niet in staat is zelf naar De Wier te komen, kan door vrijwilligers van De Zonnebloem worden gehaald en daarna naar huis worden gebracht.

wanneer:  donderdag 24 oktober 2024
aanvang:  14.00 – ca. 16.30 uur  (inloop vanaf 13.30 uur)
waar:        MFC de Wier te Ureterp
kosten      € 10,00 per persoon.

U kunt zich vóór 3 oktober opgeven bij contactpersonen:

Belangrijk nieuws!!
De afdeling Ureterp e.o. organiseert diverse activiteiten voor mensen met een beperking. Om dit mogelijk te maken is geld nodig. De afdeling Ureterp e.o. doet daarom dit jaar ook weer mee met de stemcampagne Rabo ClubSupport. De stemcampagne staat gepland van 2 tot en met 24 september. Leden van de Rabobank kunnen dan stemmen op clubs en verenigingen uit de buurt.
Stemt u op de Zonnebloem afdeling Ureterp e.o.? Alvast heel hartelijk bedankt namens de Zonnebloem afdeling Ureterp e.o. en de gasten.

Noteer ook alvast woensdag 11 december in uw agenda. De Zonnebloem Ureterp e.o. heeft dan een leuk uitje voor u georganiseerd naar Pantropica.(voorheen de Orchideeën Hoeve) in Luttelgeest. Verdere informatie volgt t.z.t.

Zwaantje van der Wal tel. 0516 481667 of Anke Posthumus tel. 0516 481635.
Het bestuur van de Zonnebloemafdeling Ureterp e.o.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *