Zonovergoten Simmer yn Wynjewâld

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse editie van Simmer yn Wynjewâld, zo langzamerhand een echte traditie aan het eind van de zomervakantie.
Tientallen kraampjes hadden het schoolplein in bezit genomen en verschillende verenigingen gaven acte de presence. Je kon kennismaken met bootcamp en een levensgrote tennisbal probeerde leden voor de tennisvereniging te werven. Maar ook een ritje op een hobby horse behoorde tot de mogelijkheden. Veel huisvlijt, snuisterijen, baby spulletjes, lekkere brownies, krakend verse wafels en pizza’s.

In de sportzaal gaf Margje van der Lei een circus-clinic waarvoor veel jeugdige belangstelling was. Buiten verzorgde het duo Marco en Sip, soms aangevuld met een voorbij komend zangtalent, de muzikale omlijsting. Ook ondersteunden zij met hun korte riedeltjes de verloting, waardoor bij de bekendmaking van de winnende nummers door Silvana en Aline de spanning om te snijden was.

In de snackbar raakte Fenna niet van haar stuk door de enorme drukte en met haar team gingen de patatjes oorlog, kapsalons en warme broodjes als warme broodjes over de toonbank. ’s-Avonds ging in het Swingel café het duo Klaas en Rick van KLICK, lekker los.

Een geslaagde Simmer yn Wijnjewâld, dat naast al het werk door vrijwilligers, ook financieel werd mogelijk gemaakt door o.a. het Postcode Loterij Buurtfonds.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *