Jubileumnieuws 2025 voor de buurtverenigingen

Voor de zomer zijn we met een aantal buurtverenigingen bijeengeweest om te praten over het jubileumfeest van Dorpsfeest Wijnjewoude en Plaatselijk Belang.

De grootste wens is om voor het jubileumjaar weer een optocht, in welke vorm dan ook, te organiseren. Er zijn tal van opties om zo’n optocht te organiseren, waarbij je kan denken aan een mooie praalwagen of met de benenwagen, fietsen etc. Maar om deze optocht überhaupt van de grond te krijgen is de voorwaarde dat we minimaal 10 deelnemende buurten hebben.

In de laatste Bân hebben we een oproep gedaan met de vraag om voor 1 juli 2024 aan te geven of jullie buurt meedoet met de optocht en het daarbij behorende thema. We zouden dan als vervolg hierop in september weer een buurtenavond organiseren om diverse onderwerpen rondom de optocht te bespreken.

Helaas hebben maar 4 buurten gehoor gegeven aan deze oproep. Echter, wij kunnen ons niet voorstellen dat er van de 22 buurten maar 4 buurten zijn die interesse hebben in een mooie optocht. Wellicht is deze oproep aan jullie aandacht ontsnapt.

Daarom nogmaals een oproep.!

Opgeven voor de optocht:

Voor 10 oktober a.s. via dorpsfeestwijnjewoude@gmail.com

Hebben we daarna voldoende opgave om verder te kunnen met de voorbereidingen voor een optocht. Dan staat er alvast een informatieavond gepland:

Buurtenavond
Dinsdag 15 oktober
Inloop vanaf 19.45 uur
Start 20.00 uur
Locatie: Gebouw de Driehoek, Merkebuorren 3.

Het thema voor het feest van 2025 is: Fryslân, toen en nu. We zien jullie opgaves met veel enthousiasme tegemoet. Hebben jullie naar aanleiding van dit schrijven nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Met feestelijke groet,

Het Dorpsfeest bestuur & Plaatselijk Belang Wijnjewoude

Contactpersonen

Peter van Vliet (Dorpsfeest bestuur)
Aline Stroetinga (Plaatselijk Belang)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *