Lichtjesavond Duerswâld

Op zaterdagavond 26 oktober 2024 wordt de jaarlijkse lichtjesavond gehouden op de sfeervol verlichte begraafplaats van Duerswâld.

Uitvaartvereniging Eert De Doden nodigt u van harte uit om dit herdenkingsmoment bij te wonen.
De lichtjesavond vindt afwisselend plaats op de begraafplaatsen van Duerswâld en Weinterp. Het is de bedoeling om dierbare overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen op hun graf. Voor hen die elders begraven of verstrooid zijn, kan men het gedenklichtje plaatsen op het grote witte hart op de begraafplaats. De lichtjes worden gratis verstrekt.

De lichtjesavond begint om 19.00 uur met een openingswoord. Eddy Mulder verzorgt deze avond passende en troostvolle muziek. Na het plaatsen van de graflichtjes bent u uitgenodigd voor koffie/thee of warme chocolademelk. Er is een bus voor een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van koffie en graflichtjes.

De kerk is deze avond open en het orgel zal worden bespeeld. Ook is er bij behoefte de ruimte voor een gesprek.

We verzoeken u als het mogelijk is op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente.

Lichtjesavond Wijnjewoude
Zaterdag 26 oktober 19.00 uur
Breeberchspaed 1, 9241 WP Wijnjewoude

Voor informatie over Uitvaartvereniging Eert De Doden

eertdedoden@uitvaartverenigingenopsterland.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *