Muziek bij de Buren, zondag 2 februari 2025

Ja, het lijkt nog wat ver weg, maar je kunt het alvast in je agenda zetten: op zondagmiddag 2 februari organiseren we weer Muziek bij de Buren.

De voorbereidingsgroep is onlangs voor de eerste keer weer bij elkaar geweest. We hebben besloten om ons project van vorig jaar voort te zetten, omdat het een mooi succes was.

Wat is ook alweer het idee? Op een zondagmiddag in de ‘donkere tijd’ na Oud en Nieuw zijn er op 6 locaties in Wijnjewoude optredens van musici waar je gratis naar toe kan. Elk optreden duurt een half uur en wordt drie keer herhaalt. Tussen de optredens door heb je een half uur om van de ene naar de andere locatie te gaan. Zo kun je als publiek drie verschillende optredens zien.

We streven er naar om elk jaar toch weer iets nieuws te brengen. Zo variëren we een aantal musici/muziekgroepen en we variëren een aantal locaties. Elk jaar kun je dus naar nieuwe optredens kijken, maar ook naar optredens die je het jaar daarvoor gemist hebt. We missen trouwens als voorbereidingsgroep creatieve input. Je kunt bijvoorbeeld denken aan p.r. op social media, aan het maken van affiches of flyers. Als je dat leuk vindt en je wil ons af en toe eens helpen, bel of app even naar Geert van der Veen (tel. 06-49010442).

Namens de voorbereidingsgroep,
Geert

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *