Nieuws van Tennisvereniging Weningwalde

We hebben een wat bijzondere start gehad van ons herfstseizoen.

Nee, de lessen zijn hetzelfde gebleven: ongeveer de helft van al onze leden heeft les op dinsdagavond, van Michiel de Vries. Het gaat hartstikke goed en iedereen heeft er plezier in. Michiel weet ons toch elke keer aan te zetten om net even meer te doen op de baan dan je van tevoren dacht. Michiel heeft het zelfs geregeld dat we in de winter doorgaan met de lessen en dan op vrijdagavond.

We hebben wel van zaterdag 7 tot zaterdag 21 september een prachtig toernooi gehad met tennissers van de clubs uit Bakkeveen en Wijnjewoude. Bijna elke avond werd er op de banen gespeeld in de categorieën damesdubbel, herendubbel en herenenkel.  Over het algemeen mooie partijen met telkens weer andere tegenstanders. Gezelligheid en een fijne sfeer stonden voorop, maar er werd wel voor elke bal geknokt.

Op zaterdag 21 september hadden we de slotdag, onder uitstekende omstandigheden: lekker weer en een fijne lunch. Volgend jaar gaan we dit weer doen; waarschijnlijk dan voor de zomervakantie, aansluitend op de voorjaarscompetities en met ook leden van de tennisclub uit Haulerwijk.

Twee competitieteams spelen op de donderdagavond. Er zijn leuke wedstrijden; dit is een mooie manier om ook in deze periode lekker actief te zijn.

Geert

Dit bericht is geplaatst in Tennis.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *