Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen

In 2019 hebben we de eerste OOLK georganiseerd, de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen. Dit was een groot succes. Begin november zal de zesde editie plaatsvinden en wel op vrijdag 1 november 2024 om 20.00 uur in dorpshuis de Swingel in Wijnjewoude.

Een team bestaat uit vier personen en gaat die avond de strijd aan om zo snel mogelijk een legpuzzel van 500 stukjes te maken. Graag horen we of jullie team ook weer wil strijden om de wisselbeker. Vorige keer was de zaal vol en ook nu geldt: vol = vol.

Vermeld bij inschrijving de naam van je team, de naam van de teamcaptain met zijn of haar e-mailadres en telefoonnummer en de namen van de drie andere teamleden. Graag aanmelden uiterlijk vóór 25 oktober via de mail swingelactiviteiten@gmail.com.

Deelnemen kost € 20,- per team, dus maar € 5,- per persoon! En daarvoor krijg je, behalve een onvergetelijke avond, een kopje koffie of thee bij binnenkomst en mag elk team na afloop de Van Haasteren puzzel mee naar huis nemen. En misschien ook die prachtige wisselbeker!

Team Swingelactiviteiten

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *