Tennis in de Winter

De donkere maanden zijn weer aangekomen. Wintertijd, chocolademelk, binnen zitten en…..
Nou ja, dat is voor de tennisclub niet helemaal waar, dat binnen zitten. Voor de eerste keer gaan we de tennislessen in deze winter doorzetten: in deze periode wordt dat op de vrijdagavond. Trainer Michiel de Vries geeft vanaf 8 november 3 uren les, en dat 10 weken lang.


Het eerste uur een privé-les, vanaf half zeven en daarna twee groepen vanaf half acht en half negen ‘s avonds. Dat lijkt ons leuk om te doen, temeer omdat het de laatste jaren is gebleken dat de winters toch niet meer echt koud worden. En voor de liefhebbers: momenteel zijn er nog drie plekjes vrij om les te nemen. Je kunt je nog daarvoor opgeven!


We hadden het onderling nog over meer samengaan van de sportverenigingen in Wijnjewoude.
Zeker voor de basisschoolkinderen ligt hier een kans. Als we nu eens proberen om de kinderen 1 of 2 jaar de kans te geven te ‘proeven’ aan verschillende sporten in Wijnjewoude, zonder dat ze echt een keuze hoeven te maken. Hoe mooi is dat?!? Wij staan open voor een gesprek hierover met de andere sportclubs.

De competitiewedstrijden van de herfst liggen weer achter ons. Wel tennissen verschillen mensen in groepjes door in de hal van DLTC, in Drachten. Heb je zin om af en te een balletje te slaan? Dat kan!

Geert

Deel dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *