3 Provinciën wandeltocht

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Bakkeveen

Doe je ook mee op zaterdag 9 mei mee aan de 7e editie van de 3 Provinciënwandeltocht? Je kunt dan genieten van de afwisselende natuurlijke omgeving van het gebied ten zuiden en westen van Bakkeveen. Je bent dan gezond en goed bezig. Goed, want het gehele inschrijfgeld van € 5,– gaat voor 100% naar het Rode Kruis Noord-Nederland.

De routes zijn ook dit jaar vrijwel geheel nieuw en er is veel afwisseling tussen bossen, zandpaden, stukjes weiland, schouwpaden, fietspaden en heide. Er is getracht om zoveel mogelijk de openbare weg te mijden en dat is dit jaar heel goed gelukt! Dit mede dankzij de bereidwillige medewerking van particuliere grondeigenaren waar we als uitzondering het terrein mogen passeren. Her en der moet met een noodbruggetje een sloot worden overgestoken.

Onderweg zijn er voldoende rust- en horecamogelijkheden met een gemiddelde onderlinge afstand van 5 km. Elk rustpunt heeft een gegarandeerd minimum assortiment, zodat je niet te veel eten en drinken hoeft mee te nemen. Op enkele van de rustpunten proberen we weer te zorgen voor eenvoudig entertainment. Maar het meeste vertier haal je uit de omgeving waarin je wandelt.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *