Jaarlijks donateursconcert CMV Euphonia

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC de Swingel

Op zaterdagavond 7 maart organiseert CMV Euphonia haar jaarlijkse donateursconcert in MFC De Swingel. Dit jaar heeft het concert de titel Euphonia blaast door! meegekregen.
Euphonia o.l.v. Johannes Terpstra zal deze avond een afwisselend programma ten gehore brengen. Bekende werken zoals Pirates of de Caribbean en Fire zullen de revue passeren, maar ook zal Euphonia het verplichte werk wat ze moeten spelen op het bekende Gouden Spiker Festival ten gehore brengen.
Het jeugdorkest van Euphonia o.l.v. Petra Rodenboog zal zich deze avond natuurlijk ook weer laten horen. Wat ze deze avond voor u in petto hebben?? We weten in ieder geval dat het één groot feest zal worden. Naast Euphonia en het jeugdorkest zal de formatie Sânman & Sikke van zich laten horen.
Sânman & Sikke heeft de afgelopen jaren een eigen plek verworven in het Friese muziekleven. Sinds de oprichting in 1994 werken ze aan een gevarieerde mix van stijlen die bij elkaar een uniek repertoire vormen. Wij vinden het dan ook een hele eer dat ze tijdens ons donateursconcert op willen treden.
Sânman & Sikke brengt Engelse en Friese liedjes ten gehore. Een Engels mijnwerkerslied, gospelsongs maar ook Friese volksliederen, de heren draaien hun hand er niet voor om.

Kortom, een avond die u zeker niet mag missen! In de pauze zal er een verloting plaatsvinden waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Entree € 5,00. Donateurs op vertoon van donateurkaart twee keer gratis entree.

Een muzikale groet van de leden van Euphonia!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *