Make-over in de Swingel

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC De Swingel

Carla Pol komt weer naar de Swingel om make-overs te verzorgen. Ditmaal kun je er ook een high-tea bij bestellen!

Hoe gaat het ook alweer in zijn werk? Je wordt ontvangen met bubbels, waarna Carla jouw haar en make-up verzorgt. Trek vooral iets aan waar je je mooi in voelt, of voel je vrij om kleding mee te nemen. Carla neemt zelf ook heel veel leuke kleding mee die eventueel te koop is (of alleen voor de foto). Ook de make-up die zij gebruikt, op basis van mineralen is eventueel te koop. Het is handig als je bij je opgave je maat even erbij zet. Dan weet je zeker dat er ook voor jou iets bij zit!

Nadat Carla jou heeft omgetoverd tot de mooiste versie van jezelf, word je op je mooist op de foto gezet! Deze foto’s komen jou uiteraard toe. Heb geduld, na opgave via swingel@wijnjewoude.net maakt Jolien een tijdschema. Je ontvangt in de week ná moederdag jouw definiteve tijdslot. Carla neemt ruim de tijd voor elke vrouw, want iedereen verdient het om te schitteren als een diamant!

Kosten: € 45,- per persoon. Vermeld bij je opgave a.u.b. het aantal personen, wel/geen high tea erbij, en het liefst ook jouw maten. We hebben echt nog maar een paar plekjes en vol = echt vol! Geef je dus gauw op!

Graag tot de 15e!
Carla en Jolien.

Moederdagidee: Geef een make-over door stylist/visagist Carla Pol!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.