Sinterklaas Intocht

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: Grasveld bij ’t Waldhusgrasveld bij ’t Waldhus

Lieve kinderen van Wijnjewoudesint

Graag wil ik jullie uitnodigen om samen met mij en mijn lieve Pieten een prachtig feest te vieren in jullie mooie dorp.

Op 21 november om 10:00 zal ik jullie komen bezoeken. Staan jullie mij dan weer zo prachtig feestelijk op te wachten op het grasveld bij ’t Waldhus op de Te Nijenhuiswei?

Ik ben zo nieuwsgierig wat jullie later eigenlijk zouden willen worden, komen jullie dit jaar verkleed als je favoriete beroep?

We gaan dan met  z’n allen al zingend en dansend door het dorp, zodat iedereen in Wijnjewoude kan meegenieten van een vrolijke optocht van ons allemaal. We gaan dan via de Merkebourren, langs de bakker naar De Swingel, waar de Pieten weer een prachtig feest voor jullie hebben bedacht!

Ik ben ook weer zo benieuwd naar jullie creatieve talenten. Maken jullie weer zo’n prachtig gekleurde, geverfde of geknutselde kleurplaat voor mij? Uit al jullie inzendingen kies ik dan weer paar prachtexemplaren die worden beloond met een mooi cadeau!

Mijn Pieten zullen de kleurplaten op de scholen, Peuterspeelzaal, bij de Spar en Bakkerij van der Molen brengen.  Leveren jullie ze dan voor 18 november op een van deze plekken weer in?

Tot 21 november allemaal!

Lieve groet,

Sinterklaas

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *