Vertoning dorpsfilm 2004

  • Startdatum:
  • Einddatum:
  • Locatie: MFC de Swingel

In 2005 ging de dorpsfilm 2004 in première. Nu – zo’n 12 jaar later – wordt de film voor het eerst weer vertoond en wel op 27 en 28 januari 2017.

Kom naar deze feestelijke filmavond en verbaas je erover hoe het dorp en zijn inwoners zich in die tijd hebben ontwikkeld. Zie je – nu volwassen – kinderen terug op de basisschool, bij de Sinterklaasoptocht, ODV of de gymnastiekvereniging. Zie jezelf terug op het dorpsfeest of bij het ringsteken. Bekijk de gesprekken met dorpsgenoten, waarvan sommigen er helaas niet meer zijn. Geniet van de luchtopnamen uit de tijd dat de laatste stoplichten van Opsterland nog in ons dorp stonden en toen geluk nog heel gewoon was. Een leuke filmavond voor jong en oud!

 De entree voor deze avonden bedraagt € 5 per persoon, inclusief een kopje koffie/thee bij binnenkomst. De opbrengst van de avonden wordt het startbudget voor de nieuwe dorpsfilm, die we in 2017 gaan maken. Ook zal op deze avonden de dorpsfilm 2004 te koop zijn op een dubbel-DvD. De opbrengst hiervan is eveneens bestemd voor het maken van de dorpsfilm 2017.

 Noteer dus deze data vast in je agenda: 27 en 28 januari 2017. Aanvang 19.45 uur in De Swingel. Inloop vanaf 19.30 uur.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. De allerbeste wensen voor 2017 .En bedankt dat ik de Ban alweer op mijn gemak via internet kan lezen. Hartelijke groeten van Tineke Boschma- Bouma[ ex Wijnjewoudster]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *