Wat kan ik doen?

Wat leuk dat je deel wilt nemen aan deze beweging. Als je echt verschil wilt maken is het fijn dat je verandering teweeg brengt in een of meerdere bloeizone onderwerpen. De onderwerpen waar je verandering in kunt maken zijn onder andere op het gebied van voeding, beweging, levensdoel, zingeving, ontspanning, verbinding en leefomgeving. Maar het is niet in beton gegoten, ook andere onderwerpen kunnen bijdragen aan je gezondheid en geluk.   

Maar wat kan jij nou precies doen? Kies 1 of meerdere opties:

  1. Ja, ik vul de vragenlijst in. Help ons onderzoek te doen naar de stand van zaken over onze bloeizone onderwerpen in Wijnjewoude. Hiermee kunnen we gericht bijeenkomsten organiseren omdat we weten wat er speelt. Ook zal het helpen in de toekomst fondsen aan te vragen en onderzoeksresultaten te geven. https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_af95oN1QRc0UEnk
  1. Ja, ik spreek mijn vertrouwen uit en ondersteun de bloeizone, ik neem deel aan deze beweging. Dit betekend dat ik aan mijn eigen doelen werk en het actief over bloeizone onderwerpen heb met anderen. Meld je hier online gratis aan. Meld je je liever op papier aan? Dit kan door een briefje met naam en adresgegevens in de brievenbus te doen bij Margriet Sijtsema, Merkebuorren 39. 

Tijdsduur: dit hoeft geen tijd te kosten 

  1. Ja, ik werk aan mijn langetermijngewoonten. We willen je vragen eigen doelstellingen te maken. Kies een 4-tal of meerdere activiteiten om je gezondheid en geluk te verbeteren de aankomende weken en gezondere langetermijngewoonten te ontwikkelen. Om je op weg te helpen benoemen we hier enkele activiteiten die jij kunt ondernemen. Kies de activiteiten die jij wilt toepassen en deel dit op dit formulier of mail naar bloeizone@wijnjewoude.net Dit laatste is niet verplicht, maar helpt ons om inzicht te krijgen waar we in Wijnjewoude mee bezig zijn en naar welke onderwerpen behoefte is. Bij behoefte kunnen we je helpen met je doelstellingen. 

Tijdsduur: afhankelijk hoeveel activiteiten je kiest zal dit een uur tot 4 uren per week kosten 

  1. Ja, ik zet mij in voor een activiteit of sluit graag aan. Graag organiseer ik zelf of samen met anderen een activiteit. Laat het ons weten via dit formulier of mail naar bloeizone@wijnjewoude.net wat jij wilt doen en we helpen je graag op weg in het koppelen met anderen of tips. 

Tijdsduur: afhankelijk hoe groot de activiteit is zal dit rond de 4 tot 8 uren tijd kosten 

  1. Ja, ik sluit mij aan bij een werkgroep voor de langere termijn. Graag willen we vanuit enkele werkgroepen de bloeizone onderwerpen aandacht geven. Een aantal keren per jaar een activiteit om samen te blijven bloeien. Heb jij affiniteit met een van de onderwerpen en ben je bereid je hiervoor in te zetten geef dit dan aan in dit formulier of mail dit naar bloeizone@wijnjewoude.net Hier een aantal voorbeelden waaraan je kunt denken, maar wees vrij je eigen gedachten en ideeën daarover te delen. Bijvoorbeeld een werkgroep over voeding, zingeving, levensdoel of beweging. Naast deze werkgroepen kun je ook op eigen initiatief een activiteit op dit onderwerp organiseren. Niks sluit elkaar uit.

Tijdsduur: gemiddeld om de 6 weken samen komen voor overleg 

We zijn zo blij dat jij tijd voor jezelf en het dorp neemt! Dankjewel. Een cadeautje voor jezelf en voor ons, want samen maken we ons dorp een stukje mooier. Wil je bloeizone Wijnjewoude promoten, praat er met je vrienden over, doe je dit liever online, gebruik de hashtag #BloeizoneWijnjewoude