Dorpsfeest 2015

Nog even geduld en dan barst het dorpsfeest weer los!

Het programma voor het dorpsfeest 2015 ziet er als volgt uit:

 

Woensdag 17 juni

16.00 – 20.00 uur: Rommelmarkt van de VVV.

20.00 uur: Fryske avond met Gedobr. Een trio wat Friese sketches en liedjes op zal voeren. Gratis Entree.

 

Donderdag 18 juni

’s Ochtends in samenwerking met de scholen zal er voor alle groepen inclusief de peuters het theaterstuk Fretz op de bühne staan. De kinderen zullen actief betrokken worden in het theater. Ouders etc. zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken. Na afloop wordt er met de kinderen broodjes knakworst gegeten.

 

19.00 uur: Buurten survivalrun. Deze run zal verschillende onderdelen bevatten waarbij er als team goed samengewerkt moet worden om de titel van beste survival buurt binnen te slepen. Dit jaar is er een nieuwe prijs in plaats van “it Hynder”. De teams moeten uit 6 personen bestaan waarvan minimaal 2 vrouwen. De onderdelen zullen op en rondom het terrein plaatsvinden. Het belooft een spectaculaire en gezellige avond te worden. Opgave kan vanaf nu via ons mailadres: sdww@live.nl. Kosten zijn € 10,- per team.

 

Vrijdag 19 juni
10.00 uur: Bingo voor jong en oud met muzikale omlijsting van de trekzak groep Nocht en wille. De entree is € 5,- inclusief een kopje koffie/thee met cake en uiteraard deelname aan de bingo.

17.00 uur: Mini playbackshow. Opgave via de mail.

20.00 uur: Playbackshow

Vorig jaar was het wederom een daverend succes. Fantastische acts werden er opgevoerd. Wie durft de concurrentie aan te gaan? Geef je op via ons mailadres. Dit jaar is er geen thema dus leef je uit!

Na afloop zal DJ Appie de Jong ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. De entree is € 5,-.

 

Zaterdag 20 juni
14.00 uur: Beachvolleybal. De teams moeten bestaan uit twee mannen en twee vrouwen en er mogen maximaal 2 competitie spelers in een team. Ook hier weer opgave via de mail. Kosten per team zijn €10,-.

Als afsluiter van het dorpsfeest zal om 21.30 uur de tent  open gaan voor de slotavond met de band Boulevard! Entree is € 10,-.

Aangezien er per 1 mei geen pinautomaat meer is in Wijnjewoude, zorgen wij ervoor dat muntjes met de pin betaald kunnen worden. Dit geldt vanaf € 20,- vanwege de transactiekosten die er aan verbonden zijn.

Tot slot willen we u laten weten dat we het tegelplateau op het terrein in de afgelopen weken hebben verlegd en iets vergroot. We hebben hierbij veel hulp gehad van vrijwilligers. Ontzettend bedankt daarvoor!

Wij zien de opgaven voor de verschillende onderdelen graag tegemoet!

 

Stichting dorpsfeest Wijnjewoude