Oude Vuistbijl houdt gemoederen bezig, knipsels 1990

Deel dit bericht

5 reacties

  1. Dat was een hele ophef toen !! Jaren later heeft m’n vader me de werkelijke plek getoond waar hij en Bram Kieft de bewuste bijl hebben gevonden.
    Het zou de moeite waard zijn om dit verder te onderzoeken naar mijn mening

      • Zie mijn reaktie hier op een van de andere meningen op deze site. Ik hjeb het bedrog beschreven in: De prijs van het bedrog. Als je langs komt kun je er een exemplaar meennemen. J. Post Robinsonstraat 139 8923 AN Leeuwarden

      • Hallo Henk. Helaas was ik het contact met jullie even verloren. Ik denk dat we dat maar moeten herstellen Ik zit niet meer in Houtigehage, maar in Leeuwarden. Ik heb na 30 jaar eindelijk kunnen beschrijven hoe de Vlietjes te werk zijn gegaan met hun bedrog. Het leuke is dat de vuistbijl nu 3 vindplaatsen heeft. Dat zal hun nog lang dwars zitten. J. Post 058 267 25 13.

  2. Natuurlijk heeft ooit iemand van de club rond wijlen Hein van der Vlut die andere vindplaats, die van de jongens bezocht. Zelfs de heren Kramer en Postma niet. Dat was achteraf een reden gewest om hun rapport maar als een half rapport te zien, en het aan de redakteur van de Neitidd opgedrongen, ook nog om die reden had kunnen weigeren. Welke onsmakelijke akties, oneerlijke verklaringen en het gebrek aan verificatie van plaatsen en cijfers er bij de partij van de vuistbijldieven bestaat is beschreven in een boekje, dat de machinaties, de valsheden,het gebrek aan feiten en logica bij deze sektariërs, onder de titel “De prijs van het bedrog. Als iemand hierna nog het standpunt van Van de Vliet, K. Huisman en mogelijke anderen nog aanhangt, zou het hem verboden moeten worden om nog over straat te gaan. Hun boek staat bol van laster en bedrog. De nauwkeurige analyse van mij, oud uitgever van de Neitiid, en Kop van Jut voor de lasteraars en bedriegers is glashelder: er is geen feit geen cijfer , geen kans en geen mogelijkheid dat de Vuistbijl op de Posen is gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *