Woningbouw

Plaatselijk Belang Wijnjewoude wil graag dat jongeren en ouderen in Wijnjewoude kunnen blijven of komen wonen en dat inwoners met bouwplannen mogelijkheden hebben in het dorp. Wij willen ons daarom inzetten om nieuwbouw in Wijnjewoude mogelijk te maken.

De eerste stap die daarbij genomen moet worden is bij de gemeente aantonen dat er voldoende behoefte is. Geen aantoonbare behoefte = geen nieuwbouw! Daarom het dringende verzoek deze enquête in te vullen. Alleen bij voldoende response en reacties kunnen we naar de gemeente. Het invullen van de enquête is 5 minuten werk en daarmee zorg jij ervoor dat nieuwbouw in Wijnjewoude een stapje dichterbij komt.

De gemeente heeft aangegeven zekerheid te willen hebben en gevraagd of PB met de namen van de belangstellenden wil komen. Het helpt ons dus als je jouw contactgegevens invult. Het verstekken van deze gegevens verplicht je tot niets en zal niet gebruikt worden om contact met je op te nemen.

Deze enquête wordt alleen in het dorp verspreid. Weet jij van iemand dat diegene graag weer in Wijnjewoude zou willen wonen of belangstelling heeft om naar ons dorp te verhuizen? Stuur dan de link wijnjewoude.net/woningbouw door of geef het aan ons door.