Heel Wijnjewoude viert kerst voor Serious Request

 

krystrequest log jpgWijnjewoude gaat een bijzondere kerst tegemoet. Een kerst van dorpsverbondenheid en met aandacht voor kinderen in minder ontwikkelde gebieden. Het wordt een groots evenement voor en met het dorp, waarbij we samen actief zullen zijn ten bate van Serious Request. Het gaat dit jaar om kinderen in de Derde Wereld die sterven aan diarree. We gaan de opbrengst doneren bij het glazen huis in Leeuwarden.

Daarom noemen we het kerstfestijn: KrystRequest

Op zaterdag 14 december is er rond de schemering een lichtjestocht naar de scholen en de Swingel. Hier volgen gezellige uurtjes met allerlei activiteiten voor jong en oud ten bate van het goede doel. Er is eten, er is drinken en aansluitend een kerst sing-in met kinderkoor en veel muziek.

De KrystRequest werkgroep bestaat uit mensen van binnen en buiten de kerken. Voor hulp bij de organisatie hebben diverse dorpsgeledingen en dorpelingen hun medewerking al toegezegd. Lees meer over KrystRequest in de Bân en volg de ontwikkelingen via Wijnjewoude.net.

Wilt u zich melden voor inzet of sponsoring, of heeft u vragen? Bel Leny Bouma 0516 481855

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *