Wijnjewoude, een gastvrij dorp

Op de website van Wijnjewoude is het laatste en actuele nieuws te vinden over Wijnjewoude en haar omgeving. Nieuws scoort vaak alleen als het negatief is, en dat vinden wij jammer. De redactie van Werkgroep Website Wijnjewoude is namelijk zeer positief ingesteld en is dol op positief nieuws. Zo konden wij vrij recent berichten over de geboorte van baby Silke en nu hebben wij wederom een positief bericht.

Zoals u allen weet is Wijnjewoude een prachtig dorp om in te wonen. Heerlijk ingepakt tussen heide, bos en prachtige natuur. Dit biedt vele voordelen maar een uitdaging hiervan is de bereikbaarheid van Wijnjewoude via het openbaar vervoer. Zeker als je wat minder bekend bent in Fryslân is de reis met de bus naar Wijnjewoude toch wel een uitdaging. Als wij gasten ontvangen die komen met het openbaar vervoer zijn ze daarom vaak ook een beetje moe of ‘is de puf eruit’. Deze keer kwam onze gast opgewekt en met een stralende glimlach de deur binnenlopen. Niet alleen had ze tijdens het laatste stukje van haar busreis leuk gesproken met een inwoner van Wijnjewoude maar had deze inwoner zelf de moeite genomen om haar wat te vertellen over Wijnjewoude en de omgeving. Een ware gastheer die als klap op de vuurpijl haar helemaal heeft geëscorteerd tot aan onze voordeur. Geweldig en wat een mooi voorbeeld van gastvrijheid in Wijnjewoude.

Wij houden van zulke positieve berichten ook al vallen ze voor de kniesoren misschien in de categorie ‘klein nieuws’. Weet u ook nog een positief verhaal over Wijnjewoude? Laat het ons weten via het contactformulier.  We zijn er dol op en publiceren ze graag. Overigens tast de redactie nog in het duister over wie deze charmante gastheer was. Meld je bij de redactie en ontvang een taart van Bakkerij van der Molen.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *