Nieuws van Plaatselijk belang

Plaatselijk Belang is erbij op de Willedei

De komende jaren willen we samen met u flinke stappen zetten naar een fijn – en leefbaar dorp voor jong en oud. Er doen zich goede mogelijkheden voor om verbeterpunten aan te pakken op allerlei terreinen. Daarom wil Plaatselijk Belang graag op de Willedei met u in gesprek over de dorpse onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

Onder het genot van een gratis bakkie en de nieuwe kraakverse Willedeikoeke van bakker van der Molen, willen we graag van u horen waar u warm voor loopt en waarover u zou willen meedenken.

Het bestuur van Plaatselijk Belang wil op diverse terreinen samen met dorpsgenoten werken aan een dorp waar het fijn is om te wonen en werken.

We zien u graag in onze stand op zaterdag 6 september.

 

Buurtbus zoekt vrijwillige chauffeurs

Een paar vragen: Rijdt u graag? Vindt u het ook belangrijk dat iedereen de kans krijgt om er regelmatig even op uit te gaan? Wilt u zich graag inzetten voor een ander? Kunt u een dagdeel per week beschikbaar zijn? En tenslotte, wilt u ook dat de buurtbus blijft bestaan?

Dan is het rijden op de buurtbus misschien net iets voor u! Als u meer wilt weten over deze belangrijke taak kunt u contact opnemen met de coördinator Klaas Beenen. Zijn emailadres is k.beenen@home.nl. Ook kunt u bellen met de gemeentelijk adviseur mobiliteit Arnold Bosma 06-50638702.

 

Plaatselijk Belang haalt band met verenigingen aan

In de Bân van juli hebt u al kunnen lezen dat Plaatselijk Belang van plan is om het komend jaar een aantal verenigingen uit ons dorp te gaan bezoeken. Wij zijn een dorp met veel verenigingen en dit betekent dat het voor Plaatselijk Belang zeker niet mogelijk is om dit jaar met alle verenigingen in gesprek te gaan.

Wilt u als vereniging graag op korte termijn in gesprek met Plaatselijk Belang dan horen wij dit graag van u.

 

Voor meer berichten van Plaatselijk Belang, kijk hier.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *