Aanvraag dorpsbudget indienen

Het dorpsbudget is een jaarlijkse bijdrage van de gemeente waarmee de gemeente de dorpen vrijheid geeft om naar eigen inzicht projecten en activiteiten te ondersteunen die de leefbaarheid in het dorp versterken en de burgerparticipatie vergroten.
De werkgroep dorpsbudget, bestaande uit Sybout Posthuma Linthorst, Ruurd van der Woude, Henk van Straten en vanuit Plaatselijk Belang Janny Copeland en Grietje Rooks, zullen de aanvragen beoordelen vanuit de vastgestelde criteria van de gemeente en middels de richtlijnen die de werkgroep heeft opgesteld. Er wordt gewerkt met een standaard aanvraagformulier.

Voor 2017 heeft Wijnjewoude een bedrag van € 4.133,60 te besteden. dit bedrag is op gebouwd uit een basisbedrag van € 2.500,00 verhoogd met een bedrag van €0,80 per inwoner.

Je kunt een aanvraag indienen via het aanvraagformulier van Plaatselijk Belang. Hierop omschrijf je kort voor welk project of activiteit je het geld wilt gaan besteden. De aanvraag moet uiterlijk 15 april 2017 binnen zijn.

Mocht je vragen hebben dan kan je die stellen via mail aan pb@wijnjewoude.net, het contactformulier op deze site of door te bellen met Grietje Rooks, telefoon: 0516 491350.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *