Jong Euphonia

Vanaf dinsdag 9 januari 2018 repeteert het jeugdkorps van 18.45-19.30 in gebouw de Driehoek onder leiding van Petra Rodenboog. De jeugd heeft de toekomst! We hopen dat jeugd in en rondom Wijnjewoude zin heeft ook muziek te gaan maken bij dit gezellige jeugdorkest. Natuurlijk is niet alleen jeugd welkom, maar iedereen die wil musiceren! Zo hoopt Euphonia dat ze weer kan groeien tot een muziekorkest voor het dorp.

Jong Euphonia blijft muziek maken onder leiding van Petra Rodenboog

Het ‘grote’ orkest van Euphonia is momenteel een ‘slapend’ orkest. Euphonia houdt een bestuur en de instrumenten en bladmuziek blijft in beheer van de vereniging. Het jeugdkorps krijgt bij muziekoptredens ondersteuning van volwassen leden. Zo kan Euphonia bij speciale gelegenheden een optreden verzorgen.
Via de basisscholen zal Euphonia proberen nieuwe jeugdleden te werven. Natuurlijk niet alleen jeugd maar ook ‘oudere jongeren’ die willen musiceren bij een fanfareorkest zijn welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter, Keimpe v.d. Wal (06-51079150).

We vinden het erg jammer dat Wijnjewoude op dit moment geen ‘groot’ korps heeft. Iedereen die ons de afgelopen jaren gesteund heeft als donateur of sponsor willen we hierbij hartelijk bedanken!

Het bestuur van CMV Euphonia

 

<lees hier>  artikel in Sa! over jeugdorkest Euphonia

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *