Jaarvergadering PB in beeld

Later volgt het inhoudelijk verslag van de ledenvergadering van Plaatselijk Belang op 27 maart jl. Nu al de beelden van enkele onderdelen van deze avond.

Bijzonder was de aanwezigheid van nagenoeg de gehele Stuurgroep N381 die haar werkzaamheden erop heeft zitten. Elk lid van de stuurgroep werd persoonlijk toegesproken door PB voorzitter Grietje Rooks en met een bloemetje bedankt voor 10 jaar grote inzet. De stuurgroep is er in geslaagd voorop te lopen bij de gebiedsontwikkeling en zo voor Wijnjewoude een dikke plus binnen te slepen.

Janny Janssen trad af als secretaris en droeg het bestuurssecretariaat over aan Martin de Vries. Sybren de Boer van de Weinterp werd gekozen tot nieuw bestuurslid en stelde zich voor. Ook hiervan enkele foto’s .

 

 

 

 

 

 

Na de pauze was gezelligheid troef. Met maar liefst 8 teams werd de PuB-quiz gespeeld.
Vragen over verenigingen, verkeersborden, bekende Wijnjewoudsters etc. leverden veel gepieker, overleg en gokwerk op. Als verwacht gingen de cracks (oudste PB leden) er met de taarten van bakkerij Van der Molen vandoor. De andere topteamspelers kunnen hun prijzen bij Wilma en Dennis verzilveren.

 

 

 

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Bericht van Plaatselijk Belang - Wijnjewoude

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *