Foto’s Midjier Wynjewâld 2018

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni vond de Midjier Wynjewâld plaats om met allerlei activiteiten voedingsmiddelen voor de Voedselbank te verzamelen. En wat een resultaat! Een hele gezellige 24 uur met op voorhand al een flinke donatie producten van uit de Ondernemingsvereniging Wijnjewoude – Hemrik!

Onderstaand enkele foto’s van het actiefeest.

De voorzitter Frits trapt af bij de opening, gevolgd door wethouder Anko Postma. Hij vertelt onder andere dat de Voedselbank Opsterland ook in Wijnjewoude actief is met 50 paketten voor zo’n 200 individuen per week. Aan hem vervolgens de eer om het startschot te geven voor de 24 uur Midjier Wynjewâld. Tot slot openen twee acrobaten van Van der Lei Academie & Producties met een indrukwekkende balanceeract.

Direct na de opening draaien enkelen alvast warm voor Jeu de Boules dat later op de avond is gepland en begint het PS4 Fifa toernooi met als inleg … zonnebloemolie.

Later op de avond is het gezellig druk, wordt nog een partijtje tennis gespeeld en zijn uiteindelijk 13(!) teams fanatiek aan het strijden om de winst van de pubquiz. De pubquiz is georganiseerd door X-events uit Wijnjewoude. Op hun facebook pagina zijn meer foto’s en filmpjes te vinden.

Rond 6 uur vertrok de laatste deelnemer uit de kantine en één uurtje later was de organisatie alweer druk in de weer om het ontbijt klaar te zetten. Gesponsord door Bakkerij van der Molen konden vele dorpsgenoten genieten van een heerlijk gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt was het tijd voor actie met een bootcamp programma door de dames van Lef uit Jubbega.

Meer foto’s en filmpjes zijn te vinden op de facebook pagina van Midjier Wynjewâld. Op naar volgend jaar!

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Voedselbank blij met Midjier - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *