Voedselbank blij met Midjier

Vanavond waren de organisatoren van Midjier Wynjewâld bij elkaar in de ODV-kantine om een klein feestje te vieren. Midjier, het midzomerfeest van Wijnjewoude, organiseerde in het laatste weekend van juni vele activiteiten, waarvoor de deelnemers konden betalen met producten voor de voedselbank. Zo kon de organisatie al meteen na het evenement boodschappen overhandigen aan de Voedselbank Opsterland ter waarde van € 1.631.

Inmiddels is de penningmeester van Midjier uit gerekend en bleek dat na aftrek van kosten onder de streep nog een bedrag van € 1.328 aan contanten over was. Een prachtig resultaat!

Frits van der Meulen – ondersteund door Midjierders Otto Veenstra, Theo van Linde, Marjan Linstra en Janny Copeland – kon met gepaste trots de cheque overhandigen aan dorpsgenoot Arie van Dijk, penningmeester van de voedselbank Opsterland. Arie bedankte Midjier hartelijk namens de ca. 50 vrijwilligers van de voedselbank, die zich met hart en ziel inzetten voor dit mooie en helaas nog steeds erg nodige werk.

Nog even de sfeer van Midjier proeven? Klik dan hier.

 

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.