Even een bakkie doen bij Dennis

Op vrijdag 10 mei is de tweede inloopochtend bij Café Van der Weij. Op deze ochtend opent het café zijn deuren van 10.00 uur tot 12.30 uur voor de wat minder jongeren onder ons. Er zal gelegenheid zijn voor een spelletje, de koffie staat klaar en de cake is vers.

De eerste keer was in mijn ogen een succes, ondanks dat het café niet vol zat. De bezoekers vonden het leuk om even weg te zijn. We hebben fijn met elkaar zitten praten. En daar is het allemaal om te doen. Gewoon even weg van huis in een andere omgeving. Ook kunt u me uitdagen voor een potje sjoelen. Ik moet u dan wel meteen waarschuwen dat ik mezelf wel omschrijf als de sjoelkampioen van Wijnjewoude en omstreken! Ik hoop dat er deze ochtend meer mensen hun weg vinden naar het café.

Er zijn geen kosten aan verbonden. De koffie en cake zijn gratis en een frisdrankje behoort ook tot de mogelijkheden. Zelfs de zwarte kip (advocaat) met slagroom staat klaar, mocht hier behoefte aan zijn (het is dan tenslotte bijna weekend)
Natuurlijk is het ook mogelijk dat een familielid of buurman/vrouw mee komt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Mocht u niet in staat zijn om deze weg zelf te bewandelen neemt u dan even contact met mij op: 06 29591902.

Hopelijk tot vrijdag! Dennis

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *