Café van der Weij loopt voor hoop

Op 21 en 22 september vindt in Gorredijk de Samenloop voor Hoop plaats. Men loopt dan 24 uur in estafettevorm een parcours. Dit begint op 21 september om 12.00 uur en eindigt 22 september om 12.00 uur. Het doel van deze loop is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Café Van der Weij heeft een team ingeschreven om dit doel te ondersteunen. Iedereen op de wereld heeft jammer genoeg wel eens te maken met deze verschrikkelijke ziekte, direct of indirect. Nog steeds is er veel geld nodig voor onderzoek.

Mocht je interesse hebben om dit te ondersteunen en mee te lopen dan kunt u zich aanmelden bij Samenloop voor Hoop in Gorredijk. Je kunt dan kiezen voor het team van café Van der Weij. Inschrijving kost € 15,- en dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan het KWF. Hoe meer mensen zich inschrijven hoe meer we deze 24 uur kunnen verdelen over het aantal deelnemers. Het is een parcours van 400 meter en op dit terrein gebeurt van alles. De gehele 24 uur zijn er optredens van verschillende bands; o.a. hitband Boulevard, Iris Kroes en de Hûnekop zijn aanwezig.

Alles is in het werk gesteld om van deze dag een succes te maken. Laten we dus hopen dat er voor dit goede doel zoveel mogelijk geld wordt ingezameld.
Ook is er een sponsorpagina aangemaakt voor mensen die wel geld willen doneren.

 

Ik hoop op heel veel aanmeldingen en dat we met ze allen hiervan een succes maken.

Dennis, Café Van der Weij

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *