Roon Staal komt naar De Swingel

Zanger-pianist Roon Staal komt met zijn uitgebreide tour nu ook naar de Swingel in Wijnjewoude

Na een geslaagde corona-proof zomertour in juni gaat zanger-pianist Roon Staal in september en oktober opnieuw op pad door Nederland.

Op zaterdag 24 oktober a.s. om 19.00 en 21.00 uur komt de 40-jarige musicus langs in MFC De Swingel om een tweetal concerten geven. Uiteraard wordt gehoor gegeven aan de dan geldende maatregelen door de overheid met betrekking tot de coronapandemie.

“Amazing tenor vocal performance”
Met op authentieke wijze gezongen covers maar ook typerende eigen werken kunt u op uw gemak genieten van een man met een gave stem en behendig pianospel. De legendarische zanger Art Garfunkel (Simon&Garfunkel) heeft een boodschap voor het grote publiek toen hij zijn Nederlandse protegé aanprees: “To whom it may concern: Here I take great pleasure in introducing the extraordinary talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world! We have been friends for years, singing together and recording just for the beauty of it. Let the amazing tenor vocal performance of Mr Staal now carry you away! Very truly yours”. Ook de Britse singer-songwriter Gilbert O’Sullivan merkte de Nederlander op: “It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout”.

Tijdens het concert zijn er naast bekende songs van eerdere cd’s als Sound Of Silence, Imagine en Promise veel nieuwe werken met een splinternieuw album dat deze zomer wordt opgenomen, ditmaal in eigen land. Nieuwe covers en nieuwe originele werken maken net als eerdere albums zijn inmiddels 14e album compleet. Zijn meest recente album Peace dat deels in Nederland en deels in Japan is opgenomen werd goed ontvangen en is een voorbode van wederom een bijzonder album.

Alle informatie met betrekking tot de herfsttour en het concert in Wijnjewoude kunt u vinden op de website www.roonstaal.com.
Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992.

Je bent van harte welkom!

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Septembernieuws van de Swingel - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *