Succesvolle opening van Swingel Fitness

Zaterdag 12 december opende huisarts Lewin de nieuwe Swingel Fitness. Hij kwam zelf in beweging op een loopband en roeiapparaat. Lewin: “Deze fitnessruimte is een geweldige aanwinst voor het dorp. Voor veel mensen een mooie plek om meer in beweging te komen”.

Net als de vele bezoekers, was Lewin enthousiast over de mooie apparatuur. Naast een cardioruimte is er ook een krachthonk in de Swingel. Je hebt onder andere de mogelijkheid om met dumbbells en het krachtstation je spierkracht te trainen, of om te roeien, crossfitten, fietsen en lopen op de loopbanden om je conditie te verbeteren.

 

 

Er zijn zaterdag al meteen ruim vijftig leden ingeschreven!  Aankomende week vinden de fitvaardigheidstrainingen plaats zodat deelnemers kennis hebben van de apparatuur en vanaf deze week gelijk kunnen beginnen. Swingel Fitness is 7 dagen per week open van 8.00 tot 21.00 uur. Heb je ook interesse om te komen sporten? Schrijf je dan nu in en sport tot 1 april gratis. Dit kan via swingelfitness@wijnjewoude.net. Meer informatie over de mogelijkheden? Kijk dan eens hier.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *