Introductie werkgroep Positieve Gezondheid van Plaatselijk Belang Wijnjewoude

Wie
Mijn naam is Laura Steringa en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Leeuwarden en woon momenteel in Groningen. Ik ben student aan de Hanzehogeschool en ik doe een opdracht voor Plaatselijk Belang in Wijnjewoude. Dit doe ik samen met Geert van der Sluis, Aline Stroetinga, Tineke Dreijer en Silvana Broersma. Plaatselijk Belang heeft gezondheid van de inwoners van Wijnjewoude als aandachtspunt meegenomen in hun programma en hier ga ik mee aan de slag.

Wat
Wij willen u ondersteunen om uw gezondheid te versterken en zodoende ziekten te voorkomen. Mijn opdracht heeft als doel om te kijken hoe we de woon- en leefomgeving van de inwoners van Wijnjewoude meer kunnen gebruiken om uw gezondheid te kunnen versterken. Daarom is het belangrijk om een beeld te krijgen wat u verstaat onder gezondheid en om uw wensen en behoeften op tafel te krijgen. Wij vinden het heel belangrijk dat u kan meedenken én meebeslissen en willen u daarom vanaf het begin meenemen in het proces.

Waarom
Als u meer verantwoordelijkheid neemt over het versterken van uw gezondheid, denken we dat u minder snel zorg in hoeft te schakelen. Door met ons mee te denken, kunt u een actieve bijdrage leveren hoe u vindt hoe Wijnjewoude eruit moet komen te zien om uw gezondheid te versterken. Ik hoop dat ik u op deze manier enthousiast maak om met ons hierover in gesprek te gaan.
Hoe
Ik zou u graag willen uitnodigen om met ons over Wijnjewoude in gesprek te gaan. Dit kan al door ideeën te e-mailen of door met ons een wandeling (coronaproof) door het bosrijke Wijnjewoude te maken. Interesse? Geef het door via: l.j.steringa@st.hanze.nl
LinkedIn: Laura Steringa

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Berichten van Plaatselijk Belang - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *