Duofiets werd duofeest

Vanochtend is de nieuwe dorpsduofiets feestelijk in gebruik genomen bij het Wâldhus. Heel Kom Erbij en Plaatselijk Belang was aanwezig. Er werd, met Grietje Rooks aan de microfoon, reikhalzend uitgekeken naar de mooi versierde duofiets die vanaf de twa Buken kwam aangereden. Als je niet beter wist, zou je denken dat de intocht van Sinterklaas een half jaar te vroeg was. De fiets met aan boord de stokoude heer Impe S. met lange baard en vrijwilligster Griet Meinsma werd met groot applaus onthaald. Na toespraakjes van Grietje Rooks namens Kom Erbij en Theo van Linde namens Plaatselijk belang, verrichtte Theo de openingshandeling en kon de triomftocht door het dorp beginnen, voorafgaan door heel veel kinderen op mooi versierde fietsjes. Het was een mooie happening en een felicitatie waard aan het adres van Kom Erbij. Lees hier meer over de fiets. Met dank aan: de Van Tyens Fundatie, het Dorpsbudget van Plaatselijk Belang, het Postcodeloterij Buurtfonds en vele vrijwilligers.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *