Maak kennis met de nieuwe supermarktondernemers

Joël en Andrea Basta hebben er zin in! In de loop van september openen zij de deuren van de nieuwe supermarkt in het dorp. Straks moet de supermarkt weer het kloppend hart van het dorp worden.

De supermarkt krijgt een breed assortiment, zowel de bekende A-merken als het huismerk G’woon. Er komt een PostNL punt en er komt ook weer een geldautomaat in het dorp. Je koopt er straks je bloemen en haalt je favoriete drankje in de slijterij.

Joël en Andrea hebben nog volop plannen voor de verdere toekomst. Bijvoorbeeld een gemakswinkel met loten, tijdschriften, dagbladen en tabaksartikelen. En een ontmoetingsplaats met lekkere gerechten en drankjes. Ook zijn er plannen voor thuisbezorging en afhaal.

Bekijk het filmpje waarin Joël en Andrea dorpsgenoten ontmoeten en hun vragen beantwoorden.

Ook enthousiast? Wordt vriend van de supermarkt door mee te doen aan de crowdfunding en leg een bedrag(je) in. Jouw bijdrage wordt gebruikt voor de startvoorraad. Je krijgt je inleg binnen 5 jaar terug in de vorm van bonnen die je in de winkel besteedt. Je betaalt een deel van je boodschappen dus als het ware vooruit en maakt daardoor een vliegende start van de buurtsuper mogelijk!

Neem ook eens een kijkje op de website van de supermarkt.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Update van de werkgroep supermarkt - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *