Nieuws van de speeltuinen

De eerste werkzaamheden aan de Te Nijenhuiswei zijn van start gegaan. Zowel met de nieuwe parkeerplaatsen als het klaar maken en inzaaien van de grond voor de nieuwe speeltuin is gestart. Zo heeft het gras de tijd om te groeien, zodat er volgend jaar een nieuwe speeltuin geplaatst kan worden.

Poiesz zegelactie
In de komende weken worden door vrijwilligers de gespaarde Poiesz zegelspaarkaarten bij u opgehaald. Daarnaast is er ook een leuke activiteit bedacht voor de kinderen na de zomervakantie, maar hierover later meer.

Door de regenachtige dagen is er hard gewerkt aan de fondsenwerving en zijn de afgelopen weken weer aanvragen verstuurd. Hiermee verwachten wij dit jaar de speeltuinen aan de  Noormanstrjitte en Gentiaan in te kunnen richten.

Door de medewerking van Bakkerij Van der Molen aan de paasbrodenactie en jullie allemaal hebben we € 640,50 aan onze speeltuinenpot kunnen toevoegen. Onze hartelijke dank voor iedereen die hier aan heeft meegeholpen! Ook de verkoop van de oude speeltoestellen leverden een mooie bijdrage op.

Voor onze activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers. Een paar voorbeelden zijn: limonade schenken of groepsleider zijn bij een kinderactiviteit, helpen bij donateursacties en ondersteunen bij het plaatsen van de speeltoestellen. Je kunt je melden via onze facebookpagina of mail naar speeltuinen@hotmail.com, er wordt dan contact opgenomen.

Werkgroep Speeltuinen Wijnjewoude (WGSW)

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Update speeltuinen Wijnjewoude - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *