Update speeltuinen Wijnjewoude

De werkgroep heeft niet stilgezeten. Eerder heb je kunnen lezen dat de Pannakooi is geopend. Verder is er veel werk verzet om fondsen aan te schrijven. De Werkgroep Speeltuinen Wijnjewoude is druk bezig geld in te zamelen bij verschillende fondsen. Vanuit de gemeente hebben we een mooi bedrag ontvangen en daarnaast hebben het Rabo Dividend Fonds en het fonds De Buurt Versterkt van Elkien onze pot gespekt. Ook vanuit het Dorpsbudget hebben we een bedrag toegekend gekregen, geweldig.
We gaan de goede kant op; het geld voor de speeltuin van de Gentiaan hebben we bijna bij elkaar. Nu nog fondsen aanschrijven voor de andere speeltuin aan de Noormanstrjitte. Er lopen nog aanvragen bij het IMF van de Provincie Friesland en Jantje Beton. We schrijven gericht fondsen aan om ook nog voor volgend jaar mogelijkheden te hebben om voor de Te Nijenhuiswei en de Loksleane genoeg geld in te zamelen.
De boomstammen van de bomen die aan de Loksleane gesnoeid zijn worden hergebruikt voor de speeltuin aan de Bremerheide/Loksleane en de speeltuin aan de Te Nijenhuiswei. Ons eerste wapenfeit is te zien, het boomstammenrondje op de Te Nijenhuiswei. De bovenkanten moeten nog worden glad gemaakt maar nu al wordt het door kinderen gebruikt om op te spelen. Geweldig om te zien.

Rabobank ClubSupport
Leden van de Rabobank kunnen hun stem uit brengen op de speeltuinvereniging! Het kost je geen geld, weinig tijd maar is wel een mooi gebaar om ons financieel te steunen!
Als je je stem uitbrengt op Plaatselijk Belang Wijnjewoude dan gaat de opbrengst naar de speeltuinen. Lees hier meer over de Rabo ClubSupport actie.

Actie Poiesz zegels
Er zijn inmiddels al meer dan 250 volle boekjes binnengekomen. Dat levert x € 2,50 een prachtig resultaat op! We gaan door met het sparen van zegels. Lees hier meer over de zegelactie.

(vrij naar bericht in de Bân van oktober jl)

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *