Kika – Wynjewald foar Kai

Beste inwoners van Wijnjewoude,

Op zondag 26 september doen wij mee aan Nederland beweegt voor Kika met team Wynjewald foar Kai. Kai is 4 jaar en kreeg in november vorig jaar de diagnose leukemie. Op dit moment heeft hij de behandelingen achter de rug en is hij (hopelijk) herstellende. Om hem en zijn ouders te steunen willen we namens hem geld inzamelen voor Kika. De opbrengst gaat naar diverse onderzoeken op het gebied van kinderkanker. Erg belangrijk en daarom willen wij vragen of je een donatie wil doen via onderstaande link. Meelopen mag natuurlijk ook! Alvast bedankt! 

https://www.nederlandbeweegtvoorkika.nl/wynjewald-foar-kai

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Buurtsuper Manjefiek officieel geopend! - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *