Programma Dorpsfeest 15 t/m 18 juni 2022

WOENSDAG 15 JUNI

19:30 uur | Pubquiz

We trappen het feest af met een Pubquiz georganiseerd door X-events. Teams bestaan uit 6 personen. De inleg is €10, – per team. Er hebben zich 22 teams opgegeven, dus dit belooft een gezellige avond te worden! De inloop is om 19:00 uur en we beginnen om 19:30 uur.

DONDERDAG 16 JUNI

18:30 uur | Survival

Er wordt dit jaar natuurlijk ook weer gestreden om de wisselbeker ‘Op handen gedragen’. En wel op de donderdagavond tijdens een nieuwe editie van de buurtensurvival . We beginnen om 18:30 uur op het feestterrein. Je buurtgebonden team bestaat uit 6 personen waarvan tenminste 2 dames. Houd er wel rekening mee dat je kleding echt vies wordt. Na afloop is er mogelijkheid tot douchen in de kleedkamers van ODV. Je kan je voor deze activiteit nog opgeven! VOL=VOL In het programmaboekje, dat in deze week op jullie deurmat verschijnt, staat een klein foutje hoe laat deze activiteit begint. De juiste tijd hiervoor is 18:30 uur! Voor en na de prijsuitreiking in de tent wordt de avond muzikaal omlijst door de feestband ‘Gang is alles’, speciaal overgevaren vanaf Ameland! Na de prijsuitreiking vindt de loting voor de playbackshow plaats. We verzoeken je daarom dat er van iedere act minstens 1 persoon aanwezig is.

VRIJDAG 17 JUNI

10:00 uur | Bingo

De niet meer zo geheime tip van het dorpsfeest: de Bingo-ochtend voor jong en oud. Onder het genot van een kopje koffie en de klanken van Trekzakgroep Wijnjewoude houden we diverse bingo rondes. De entree (voor de bingo en koffie) is €5, – . De hoofdprijs is nog een grote verrassing…

17:00 uur | Mini Playbackshow

Dat er veel aanstormend talent in Wijnjewoude zit, wordt jaar op jaar bewezen in de mini playbackshow! Ook dit jaar laat de bassischooljeugd de tent weer beven! Presentatie wordt gedaan door Aline Stroetinga.

20:00 uur | Playbackshow

Om 20:00 brandt de strijd los. Wie trekt er alles uit de kast, wie laat zich van z’n meest creatieve kant zien en gaat er dit jaar vandoor met de hoofdprijs? Presentatie wordt gedaan door Aline Stroetinga.

22:30 uur | DJ Danny

Na alle inspanningen kunnen nu alle remmen los op de muziek van DJ Danny. Toegang is vrij.

ZATERDAG 18 JUNI

14:00 – 17:00 uur | Familiemiddag

In de tent en op het feestterrein zijn er activiteiten voor het hele gezin. Met het genot van een hapje en een drankje kunt u de kraampjes komen bezoeken, ook is er een stormbaan voor de kids.

22:30 | The Euro’s Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euro’s spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zandvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel! De tent is open vanaf 21:30 uur , de entree is €10, – . In het voorprogramma en tijdens de pauzes van The Euro’s wordt de muziek verzorgd door DJ Danny. •

ZONDAG 19 JUNI

16:30 – 17:30 | Kerkdienst in de tent

We vinden het fijn dat we met elkaar weer wat meer samen kunnen zijn. Dit jaar is het ook weer mogelijk om de kerkdienst in de tent te organiseren. De kerkdienst wordt verzorgd door predikant: Leo Blees

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *