De Open Opsterlandse Puzzelkampioenschappen

In 2019 werd het eerste OOLK georganiseerd, de Open Opsterlandse Legpuzzel Kampioenschappen. Het was een groot succes, gevolgd door een tweede editie in 2021 met het team ‘Het Laatste Stukje’ als overtuigende winnaar.

Over enkele weken zal de derde editie plaatsvinden en wel op vrijdag 4 november 2022 om 20.00 uur in dorpshuis de Swingel in Wijnjewoude. De teams zijn van 19.30 tot 19.45 uur welkom om zich te melden, een kopje koffie te drinken, de dopingcontrole te bezoeken, hun stoel voor te verwarmen en de vingers soepel te maken met een intensieve warming-up.

Een team bestaat uit vier personen en gaat die avond de strijd aan met 14 andere teams om zo snel mogelijk een legpuzzel van 500 stukjes te maken. Graag horen we of jullie team ook weer willen strijden om de wisselbeker. De vorige keren was de zaal vol. Dus geef je snel op want vol=vol.

Teamcaptain Baukje Vaatstra met haar team ‘Het laatste stukje’, trotse winnaars van de tweede editie. KLIK OP DE FOTO voor het wedstrijdverslag.

Vermeld bij inschrijving de naam van je team, de naam van de teamcaptain met zijn of haar e-mailadres en telefoonnummer en de namen van de drie andere teamleden. Graag aanmelden uiterlijk vóór 28 oktober via de mail swingelactiviteiten@gmail.com. Je kunt je ook inschrijven via het dit inschrijfformulier.

Deelnemen kost € 20,- per team, dus – voor de snelle rekenaars – slechts € 5,- per persoon! En daarvoor krijg je, behalve een onvergetelijke avond, een kopje koffie of thee bij binnenkomst en mag elk team na afloop de Van Haasteren puzzel mee naar huis nemen. En misschien ook die prachtige wisselbeker!

Het team Swingelactiviteiten

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *