WEN stap voor stap juni 2023

Openingsfeestje bij de zonneweide
Onder een stralende zon werd op vrijdagmiddag 12 mei onze dorpszonneweide met een gezellig feestje geopend. Een verslag met foto’s publiceerden we al eerder deze maand. Bekijk het hier.

 

Geen eigen geld en toch flink besparen op je energierekening
Er zijn voor huiseigenaren goede mogelijkheden om zelfs zonder eigen geld flinke verduurzamingsstappen te zetten. Bij een verzamelinkomen van minder dan € 60.000 leen je zelfs renteloos! Binnenkort hopen we je ook meer te kunnen melden over de mogelijkheid om via WEN een hybride warmtepomp en zonnepanelen te huren, ook voor huurders. Lees hier meer over verduurzamen zonder eigen geld.

Ontmoet WEN op familiemarkt dorpsfeest
Op zaterdag 17 juni staat WEN met een standje op de familiemarkt. Je bent welkom met al je vragen, twijfels etc. rondom verduurzaming. En, als jij nog geen lid van onze energiecoöperatie bent, dan is dit een mooie gelegenheid om je in te schrijven. Het kost je niets.

 

Overleg Klein Groningen – WEN beëindigd
In maart schreven we dat er bestuurlijk overleg zou starten tussen Klein Groningen en WEN in verband met perikelen rond de locatiekeuze voor een monovergister. Het onafhankelijk voorzitterschap was in handen van Henk Deinum. Na enkele gesprekken heeft de commissie mestvergisting van Klein Groningen helaas aangegeven hier geen heil meer in te zien. Meer informatie vind je hier.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *