Dorpsvisie 2024

Het behartigen van de plaatselijke belangen bij bijvoorbeeld de gemeente is belangrijk voor de toekomst van het dorp en haar inwoners. Daarom heeft Plaatselijk Belang de 10 jaar oude dorpsvisie geactualiseerd, zodat ze op basis van een nieuwe dorpsvisie doelen en prioriteiten kunnen stellen voor de komende jaren. In de Dorpsvisie 2024 staat verwoord hoe we ons dorp zien en verder willen ontwikkelen. Tijdens de algemene leden vergadering van Plaatselijk Belang op 19 maart hebben Irma, Ingrid en postbode Siemen de visie gepresenteerd aan het dorp.

Lees hier de volledige Dorpsvisie 2024 zoals die aanstaande vrijdag zal worden aangeboden aan onze burgemeester.

Vind je het leuk daarbij te zijn en even kennis te maken met onze nieuwe burgemeester Andries Bouman? Kom dan 29 maart tussen 15.00 uur en 15.45 uur even langs in de Swingel.

Deel dit bericht

1 reactie

  1. Pingback: Berichten van Plaatselijk Belang - Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *